Snickare

Created with Sketch.

Är du duktig och erfaren snickare? Då kanske du är rätt person för vårt tekniker-team

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns drygt 40 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär arbete som snickare i teknik-team. Arbetet som snickare i teknik-teamet innebär ett stort ansvar med mycket frihet. Arbetsuppgifterna varierar mellan allt från totalrust av lägenhet till att knäcka gångjärn.

Tekniker-teamet ingår i fastighetsavdelningen , som leds av en fastighetschefen. I fastighetsavdelningen ingår 2 elektriker 2 snickare, 1 målare, 7 fastighetsskötare och 1 servicevärd.

Utbildning/erfarenhet

Du är utbildad snickare, har genomfört lärlingsperioden och arbetat som snickare i minst 4 års. Meriterade är om du har erfarenhet från att renovera lägenheter/bostäder.

Ett krav är att du talar svenska.

Vi förväntar oss att du är mycket tolerant och positiv som person och utrustad med en god social kompetens samt har en förmåga att se helhetsperspektiv. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt såväl som i team.

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.

Om Hallbo:

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar drygt 1 500 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 30 anställda.

Vårt uppdrag är att:

tillhandahålla bostäder, affärslokaler, lokaler och kollektiva komplement. bedriva social bostadspolitik – dvs. tillhandahålla bra bostäder åt alla i goda boendemiljöer utan enskilt vinstintresse. förvärva och sälja, äga och förvalta fastigheter och tomträtter, samt på dessa uppföra och riva byggnader.

Vi stöttar kommunens näringsliv genom att erbjuda lokaler med attraktiva lägen för kommersiell verksamhet. Våra lokaler kan anpassas för den verksamhet som ska bedrivas, vilket ger nya möjligheter för etablering och drift. Läs mer på www.hallbo.se

Bo nära – bo hos Hallbo

Hallsbergs kommun erbjuder natursköna omgivningar med fördelarna av närheten till stadens möjligheter. Här finns närhet till det mesta tack vare goda kommunikationer via exempelvis järnväg och väl utbyggd lokaltrafik. Hallsberg är en logistisk knutpunkt med sitt strategiska läge mitt i Mellansverige.

Från Hallsberg når du: Stockholm – 90 minuter med tåg Örebro – 18 minuter med tåg, ca 25 minuter med bil Täby Flygplats – ca 25 minuter med bil.

Arbetslivserfarenhet

Träarbetare/Snickare, 2-4 års erfarenhet (Krav)

Språk

Svenska (Krav)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan skickas senast 8/11 2019 till:
Kontakt@hallbo.se, vi undanber oss fysiska ansökningshandlingar!
Ange “Snickare” som ämne.

%d bloggare gillar detta: