Rivare

Created with Sketch.

Har du erfarenhet från rotrenovering och är duktig på att riva?

Då kanske du är rätt person för att bli en del av vårt ROT-team!

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns drygt 40 anställda.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att riva befintliga lägenheter som ska renoveras.

Arbetet innefattar en hel del frihet och kräver därför mycket ansvarstagande.

Arbetsuppgifterna varierar, du kommer göra allt från att strippa mattor till att borra hål i betongväggar och golv.

Våra rivare ingår i vårt ROT-team som består av egna snickare, målare. Teamet leds av en arbetsledare och en platschef.

Utbildning/erfarenhet

Meriterade är om du har erfarenhet från att renovera lägenheter/bostäder och även om du har full kompetens/utbildning i asbestsanering samt genomfört medicinsk kontroll med godkända resultat.

Ett krav är att du talar svenska.

Vi förväntar oss att du är mycket tolerant och positiv som person och utrustad med en god social kompetens samt har en förmåga att se helhetsperspektiv. Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt såväl som i team.

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.

Om Hallbo:

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar drygt 1 500 lägenheter och drygt ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 40 anställda.

Vårt uppdrag är att:

tillhandahålla bostäder, affärslokaler, lokaler och kollektiva komplement. bedriva social bostadspolitik – dvs. tillhandahålla bra bostäder åt alla i goda boendemiljöer utan enskilt vinstintresse. förvärva och sälja, äga och förvalta fastigheter och tomträtter, samt på dessa uppföra och riva byggnader.

Vi stöttar kommunens näringsliv genom att erbjuda lokaler med attraktiva lägen för kommersiell verksamhet. Våra lokaler kan anpassas för den verksamhet som ska bedrivas, vilket ger nya möjligheter för etablering och drift. Läs mer på www.hallbo.se

Bo nära – bo hos Hallbo

Hallsbergs kommun erbjuder natursköna omgivningar med fördelarna av närheten till stadens möjligheter. Här finns närhet till det mesta tack vare goda kommunikationer via exempelvis järnväg och väl utbyggd lokaltrafik. Hallsberg är en logistisk knutpunkt med sitt strategiska läge mitt i Mellansverige.

Från Hallsberg når du: Stockholm – 90 minuter med tåg Örebro – 18 minuter med tåg, ca 25 minuter med bil Täby Flygplats – ca 25 minuter med bil.

Ansökan skickas till kontakt@hallbo.se

Märk ansökan med “Rivare” i ämnesraden.

%d bloggare gillar detta: