Kundtjänstchef

Created with Sketch.

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och ett 80-tal olika lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 40 anställda varav sex finns i kundtjänstgruppen.

Bakgrund
Vi genomgår nu en organisationsförändring i ledningsorganisationen där vi nu söker efter en kundtjänstchef, under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Om tjänsten
Som kundtjänstchef kommer du har personellt, ekonomiskt och verksamhetsmässigt ansvar för vår kundtjänstavdelning med totalt 6 medarbetare.

Inom kundtjänsten finns uthyrning av bostadslägenheter, vår växel och vår reception samt leverantörs- och kundreskontra med tillhörande avhysnings- och inkassoärenden. Här finns också idag ett ansvar för den externa kommunikationen avseende bland annat vår webbsida samt vår egen tidning HallboNytt.

Kundtjänsten är “spindeln i nätet” för att få en väl fungerade servicenivå till våra kunder (våra hyresgäster).

Vi söker vår nu blivande kundtjänstchef som vi ser framför oss har god erfarenhet av kundtjänstarbete, har arbetat som chef med personalansvar i minst 2-3 år, har en mycket god förmåga att sortera och systematisera samt prioritera arbetsuppgifterna, för en hög leverans av de krav som ställs på kundtjänsten.

I din roll som kundtjänstchef är du med i uthyrningsarbetet, växel- och receptionsarbetet samt ansvar för vissa administrativa uppgifter däribland att utföra statistikuppföljning och att utreda förslag till förbättringar i det löpande arbetet. Som kundtjänstchef ingår du i förvaltningens ledningsgrupp, där även platschef, fastighetschef och ekonomiansvarig ingår tillsammans med VD.

Anställningskrav

Gymnasial utbildning  med godkända betyg, Kundtjänstchefserfarenhet 2-4 år, Talar och skriver flytande svenska och engelska samt B-körkort.

Meriterande

Utbildning i hyreslagen, Personalansvar, Ekonomisk analys

Frågor kring tjänsten ställs till: VD Hans Boskär, hans.boskar @hallbo.se

Ansökan med löneanspråk skickas senast 3/7 2019 till:

Kontakt@hallbo.se, vi undanber oss fysiska ansökningshandlingar!

Till säljare och rekryteringssajter

Vi har valt de rekryteringskanaler som vi finner nödvändiga för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

%d bloggare gillar detta: