Fastighetsskötare

Created with Sketch.

Hallsbergs bostadsstiftelse söker nu fastighetsskötare till vårt arbetslag.

I rollen som fastighetsskötare är du ett av våra ansikten utåt i kontakten med hyresgästerna.

Dina arbetsuppgifter är mycket varierande, där en av de viktigaste uppgifterna är att åtgärda felanmälningar samt yttre och inre skötsel av våra fastigheter.

Som fastighetsskötare har du ett särskilt ansvar för vissa fastigheter. Du kommer ingå i vår fastighetsavdelning på drygt 10 personer.

Utbildning / Erfarenhet I ditt arbete har du tät kontakt med våra hyresgäster och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har god förmåga att etablera och bibehålla goda relationer. Till dina starkaste personliga egenskaper hör god förmåga att arbete självständigt samtidigt som du även ska ha en mycket god samarbetsförmåga.
Vi förväntar oss att du är driven och naturligt har förmåga att fatta egna beslut, vi ser framför oss att du har en god blick att se vad som behöver göras och tillser att det blir gjort, en fixare.

Det är meriterade om du har flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du har goda datakunskaper, talar bra svenska samt talar engelska obehindrat.

Körkort B är ett krav och det är meriterade med yrkesförarbevis på lastmaskin.

Tjänstens omfattning är en tillsvidaretjänst på 100%, provanställning kan komma att tillämpas.

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är ett allmännyttigt bostadsföretag som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar cirka 1 200 lägenheter och ett 100-tal olika typer av lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 40 anställda varav 16 st inom fastighetsavdelningen.

Varaktighet, arbetstid Tjänsten med månadslön enligt kollektivavtal mellan fastigo och fastighetsanställdas förbund. Individuell lönesättning tillämpas.

Tjänsten är med start omgående. Vi arbetar med löpande tillsättning av uppdraget, intervju kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

%d bloggare gillar detta: