controller

Created with Sketch.

Controller

HALLSBERGS BOSTADSSTIFTELSE

Controller
Kommun: Hallsberg

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

Controller – 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

Kompetenser

Krav

Ekonomisk analys, Affärssystem, produktkunskap, MS Excel, MS Word, WordPress, publicerings- och portalverktyg

Meriterande

Systemförvaltning

Språk

Krav

Svenska, Engelska

Om jobbet

Hallsbergs Bostadsstiftelse – Hallbo, är en kommunal bostadsstiftelse som har funnits sedan 1947. Vi äger och förvaltar nära 1 200 lägenheter och ett 80-tal olika lokaler i Hallsberg, Sköllersta, Pålsboda, Östansjö och Vretstorp. Vid vår förvaltning finns ca 25 anställda.

Vi har bestämt oss för att inrätta en tjänst som controller med systemförvaltaransvar för förvaltningens olika system, där InCit är vårt huvudsystem för såväl fastighetsförvaltning, kundtjänst som ekonomisystem.

Vi nu söker efter en controller som vi ser framför oss har god analytisk förmåga, en mycket god förmåga att sortera och systematisera samt prioritera arbetsuppgifterna, för en hög leverans av de krav som ställs på tjänsten innebär, där det dagliga målet är att utvecklas och effektivisera.

I din roll, är du placerad under VD och du kommer i ditt arbete som controller att arbeta med uppföljning av projekt och inköp som kundtjänstchef och fastighetschef i deras arbete ansvarar för. I din roll som systemförvaltare kommer du stödja hela företaget och alla dess verksamheter.

Du kommer att få följa upp projekt, internredovisning, budget, prognos och uppföljning på företaget. Du arbetar nära verksamheten avseende rapportering och tar fram ekonomiska underlag för beslutsfattande.

Då arbetet även innebär rollen som systemförvaltare till våra ca 10 olika verksamhetssystem, kräver det en god insikt och förståelse för rollen som systemförvaltare.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet.  

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av Incit Xpand. 

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön
 
Arbetsplatsen ligger i kommunen Hallsberg i Örebro län

Arbetsgivaren

Hallsbergs Bostadsstift