Hallbo får ny ordförande

Created with Sketch.

Hallbo får ny ordförande

I samband med Hallsbergs Bostadsstiftelses styrelsemöte meddelande Magnus Andersson att han avsäger sig sitt uppdrag som ordförande för stiftelsen.

Ny styrelseordförande för Hallbo, Camilla Petersen, har en mångårig erfarenhet av fastighetsfrågor, nu som verkställande direktör på Länsgården AB och tidigare Bofoorsen AB i Karlskoga.

– Jag är stolt över att erbjudits att bli styrelseordförande för Hallsbergs Bostadsstiftelse. Hallsberg är en spännande och växande kommun som jag ser fram emot att verka i, meddelar Camilla Petersen i pressmeddelandet.

Hon efterträder Magnus Andersson, som istället blir ny ordförande för Hallsbergs Bostads AB.

– Vi har valt att rekrytera externt till styrelseordförandeposten i Hallsbergs Bostadsstiftelse. Företaget står inför stora utmaningar där det bland annat handlar om att fortsätta upprustningen av miljonprogramområdena. Bostadsstiftelsen har en ny verkställande direktör på plats och förstärker nu organisationen med en styrelseordförande med lång erfarenhet av fastighetsfrågor, uttalar sig socialdemokraternas ordförande Hans Karlsson i samma pressmeddelande.