Flytta in

Created with Sketch.

Första vardagen i varje månad räknas som inflyttningsdag. Från och med klockan 13.00 denna dag har du tillgång till din nya lägenhet.

Om inflyttningsdagen infaller på en lördag, söndag eller röd dag får du flytta in först nästkommande vardag. Nycklar till lägenheten och tvättstugan kvitteras ut på Hallbo kontor, Västra Storgatan 15.

Vid inflytt behöver du ett tillfälligt parkeringstillstånd, detta får du i vår reception.Skatteverket

”När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket (www.skatteverket.se/flytta) så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till många myndigheter och företag.  Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se).

Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta lägenhetsnumret i husets entré, på din ytterdörr, på ditt postfack eller i ditt kontrakt.

Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren och på postboxen i entrén om det finns en sådan.”